Európa egyik legnagyobb Electrolux 900-as főzőblokkja

Európa egyik legnagyobb Electrolux 900-as főzőblokkja segíti a kibővült balatonfüredi négy csillagos Flamingó szálloda vendégkiszolgálását. A 181 szobás balatoni szálloda komplett Electrolux konyhatechnológiával büszkélkedhet.

A főkonyha közepén az 5,6 méter hosszú két oldalas főzősziget ékeskedik, melyben 2 db 4 égős gáztűzhely, 2 db szeletsütő, 2 db 2x23 literes olajsütő, egy 150 literes főzőüst, egy 80 literes pirító serpenyő, egy tésztafőző, egy vízfürdős melegentartó, valamint egy zártlángú tűzhely kapott helyet. A konyhában megtalálható az Electrolux Air-o-steam gőzpárolója, valamint egy 20xGN1/1 sokkoló fagyasztó berendezés is. A mosogatási feladatot az 1800 tányér óránkénti kapacitású 2006-ban bemutatott legújabb Electrolux alagút rendszerű mosogatógép látja el. A konyha számos 600, illetve 1300 literes kívül-belül rozsdamentes acél, digitális vezérlésű hűtőszekrénnyel rendelkezik, melyeket hűtött munkaasztalok egészítenek ki. A sokkoló hűtő használatát egy 10m3/óra kapacitású vákuumfóliázó gép teszi teljessé. A bárban 4 zónas infra kerámia tűzhely, lágyacél felületű szeletsütő és egy 40 kosár/óra kapacitású pult alatti digitális vezérlésű Electrolux WT30-as mosogatógép található. 

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.