Érintőképernyős lélegeztető járja az országot

A GETINGE SERVO-n típusú lélegeztetőgépe szegedi fellépése után a visegrádi Gyermekaneszteziológiai-Sebész Kongresszuson mutatkozott be. Az érdeklődőket bámulatba ejtette az érintőképernyő egyszerű kezelhetősége és a hangtalanul üzemelő magas frekvenciájú oszcillációs funkció.

A HOGE Kft. által forgalmazott GETINGE SERVO-n típusú gép a konvencionális lélegeztetési módokon túl non-invazív nasal CPAP és NIV NAVA technika alkalmazásával segíti a szinkronizált lélegeztetést és a leszoktatást. Az innovatív megoldás országjáró útjának következő állomása Siófok lesz: a Balaton „fővárosában” a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság éves kongresszusán 2019. május 23-25. között új meglepetéssel és interaktív vetélkedővel egybekötött rövid ismertetőkkel várja a HOGE Kft. standja a kedves érdeklődőket.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.