Electrolux oktató konyha

Az előzetes tervek szerint a HOGE Kft. szakácsa fog különféle főzőbemutatókat és oktatásokat tartani, de elméletileg bárki kipróbálhatja az Electrolux nagykonyhai berendezéseket.

A HOGE Kft., mint a svéd Electrolux gyár nagykonyhai berendezéseinek hivatalos magyarországi értékesítési és szerviz partnere, exkluzív oktató konyhát épített budapesti irodaházában. A konyhát főként azért alakították ki, hogy folyamatosan oktatni és képezni tudják meglévő felhasználóikat, illetve hogy demonstrálni tudják azt az értéket, amelyet a HOGE Kft. és az Electrolux közösen képvisel a nagykonyhai berendezések hazai piacán. Terveik szerint elsősorban séfeknek, szálloda és étterem tulajdonosoknak szeretnék megmutatni használat közben is a berendezéseket, de nagyon szívesen várnak bárkit, akit érdekelnek az Electrolux nagykonyhai berendezések.

Annak ellenére, hogy a HOGE Kft. számos luxusszálloda (Sofitel Chain Bridge, Aquaworld Ramada Resort, New York Palace, Corinthia Grand Hotel Royal, stb.) és első osztályú étterem (Gundel étterem, NOBU étterem, stb.) kivitelezésével büszkélkedhet, csak most látta elérkezettnek az időt arra, hogy ilyen volumenű beruházást hajtson végre. Eddig is bármikor szívesen megmutatták leendő ügyfeleiknek referenciáikat, de úgy gondolják, hogy azzal, hogy ez a konyha a saját irodaházukban van sokkal nyugodtabban és kötetlenebbül tudnak majd partnereikkel kooperálni.

A HOGE Kft. megpróbálta a lehető legszélesebb palettából összeválogatni a berendezéseket oktatókonyhájába. Jelenleg két gőzpároló (egy 6xGN1/1-es legújabb Touchline és egy MiniCombi), 10xGN1/1-es sokkoló fagyasztó, pult alatti Green&Clean mosogatógép, HD Smart hűtőszekrény és HD smart hűtött munkaasztal, kompletten felszerelt 3 modulos beépített légtechnikás Libero Point mobil látványkonyha egység, amely tartalmazza az indukciós WOKot, az indukciós tűzhelyet, valamint a krómacél szeletsütő berendezést, számos Dito kisgép (Ditomix, TRS, Kutter, Botmixer), a sous vide technológiához elengedhetetlen vákuum fóliázó és számos Electrolux rozsdamentes acél semleges bútor, beleértve a beépített motorokkal ellátott 3,2 méteres Electrolux elszívó ernyőt is. Ennek az ernyőnek az érdekessége, hogy 550W-os motorjai külön-külön kapcsolhatók, fordulatszámuk pedig szabályozható. Április végén érkezik a konyhába a legújabb Electrolux 900XP modul főzőblokk, amelyben gáztűzhely (ventilációs sütővel), olajsütő, szeletsütő, grill lap és dupla funkciós alsó hűtőberendezés lesz, melynek érdekessége, hogy lehet akár normál hűtőként és akár fagyasztóként is használni.

Az előzetes tervek szerint a HOGE Kft. szakácsa fog különféle főzőbemutatókat és oktatásokat tartani, de elméletileg bárki kipróbálhatja az Electrolux nagykonyhai berendezéseket. 

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.