Buddha-bar Hotel Budapest Klotild Palace bártechnológia

Az 5 csillagos luxusszálloda konyhájának sikeres átadását követően a megrendelő a bárok komplett kivitelezésére is a HOGE Kft-t kérte fel. A szállodában található 4 exkluzív bár és hozzájuk tarozó kiszolgáló helyiségek kivitelezése a napokban kezdődik meg.

Az 5 csillagos luxusszálloda konyhájának sikeres átadását követően a megrendelő a bárok komplett kivitelezésére is a HOGE Kft-t kérte fel. A szállodában található 4 exkluzív bár és hozzájuk tarozó kiszolgáló helyiségek kivitelezése a napokban kezdődik meg. A bárok Electrolux mosogatógépekkel és jéggépekkel lesznek felszerelve, a hűtésről pedig egyedi LED világítással és központi elektronikus zárrendszerrel ellátott Gamko bárhűtő berendezések gondoskodnak majd. A berendezések mellett a bárpultok teljes rozsdamentes acél kivitelezését is a HOGE Kft. végzi, egyedi igényekre tervezett mixer állásokkal és speciális fedlap egybehegesztési és illesztési megoldásokkal. 

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.