Befejeztük a Novotel Budapest Danube szálloda konyhatechnológiai kivitelezését

Befejeztük a teljesen új építésű négy csillagos Novotel Budapest Danube szálloda konyhatechnológiai kivitelezését. A 175 szobás szálloda komplett Electrolux konyhát kapott, ami annak ellenére, hogy viszonylag kis alapterületű nagyon funkcionálisra sikerült.

A rendezvények lebonyolítását és előkészítését 3 db Air-o-steam gőzpároló és 1 db Air-o-chill sokkoló fagyasztó segíti. A bankett kiszolgálást ez emeleten található, külön az erre a célra kialakított bankett konyha látja el. A gőzpárolók speciális tányértartó regálokkal és hőtartó termáltakarókkal rendelkeznek. A főkonyha közepét az Electrolux 700-as modul főzőszigete uralja, mely a hely adottságai miatt csak elektromos berendezéseket tartalmaz. 8 elektromos főzőlap, két krómacél szeletsütő, egy olajsütő, valamint egy 40 literes főzőüst kapott helyet a szigetben. Az összes hűtő és fagyasztó berendezés kívül-belül rozsdamentes acél, digitális vezérlésű modell. A hűtőkapacitás 5 db (vízhűtéses aggregáttal felszerelt) hűtőkamrával lett optimalizálva.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.