Balatoni sikerek

A Hotel Füred kivitelezésének megkezdésével párhuzamosan két újabb balatoni szálloda konyhatechnológiai kivitelezésére kaptunk megbízást. Az alsópáhoki Kolping Hotel Spa & Familiy Resort, a gyerekek körében egyszerűen csak Bobóországként ismert "gyerekparadicsom" megújuló konyhája Electrolux technológiával lesz felszerelve. A konyha szíve, a főzősziget, az Electrolux svájci Therma gyárának új Modular80 termékcsaládjának gépeiből lesz összeépítve. A főzősziget mellett a szintén svájci ProThermatic nyomás alatti, multifunkciós sütőserpenyő foglal majd helyet, vele szemben pedig az Electrolux legmodernebb Touchline gőzpárolója. A kivitelezés november végén kezdődik meg.

A balatonfüredi új 4 csillagos Medihotel szintén komplett Electrolux konyhatechnológiával kap majd. A két ütemben történő kivitelezés első ütemében a cukrászat és a hűtőkamrák kivételével a teljes konyha üzembehelyezésre kerül, beleértve az éttermi reggeliztető pultot és a bártechnológiát is. A kivitelezés a tervek szerint december elején kezdődhet meg.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.