30 százalékkal gyorsabb sterilizálás a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórházban

Ismét a GETINGE és a HOGE Kft. mellett tette le a voksát a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház. Az intézmény gőzsterilizáló eszközparkjának modernizációját is cégünkre bízta, melynek eredményeként a sterilizálás még gyorsabb és gazdaságosabb lett.

Sátoraljaújhely legnagyobb intézménye az Erzsébet Kórház, mely Észak-Kelet Magyarország zempléni régiójának lakossága részére biztosítja úgy a fekvő, mint a járóbeteg-szakellátást, gondozást, az otthoni szakápolási feladatokat. Az egészségügyi ellátó központ számára a GETINGE márka csöppet sem ismeretlen; az intézményben dolgozók rendkívül jó tapasztalatot szereztek a svéd vállalat korábbi gőzsterilizálóia kapcsán, mely az idő során megérett a cserére, váltásra.Ezért az Erzsébet Kórház menedzsmentje régi gőzsterilizátorok cseréjét megcélozva közbeszerzési pályázatot írt ki, melyet cégünk sikeresen megnyert.

Az együttműködés keretében a HOGE Kft. 2 db GSS 6710H típusú gőzsterilizátort szállított a sátoraljaújhelyi intézmény számára; az új eszközök nem pusztán kifogástalan sterilizálást biztosítanak, de akár 30 százalékkal gyorsabban megvalósítják azt. A GETINGE új sterilizálója nemcsak rendkívül gyors feldolgozási időt kínál, hanem könnyű és gazdaságos működést is. A GSS67H számos különleges és egyedi funkciója között mindenképpen külön említést érdemel a már behelyezett, sterilizálandó eszköz mennyiségét mérő képesség, melynek megfelelően a készülék önállóan dönt és optimalizál az egyes sterilizálási ciklusok során – ennek eredménye az orvosi szempontból is kifogástalan tisztaság és az egyben rendkívül gazdaságos üzemeltetés.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.